Slovenija

Marec 2008 je pomemben mesec tudi za slovenske kontrolerje, kajti to je začetek organiziranega druženja kontrolerjev v Sloveniji. Ustanovili smo Društvo kontrolerjev Slovenija – WG ICV Slovenia, ki je del velike družine mednarodnega združenja kontrolerjev ICV.

Kaj želimo slovenski kontrolerji: razvoj, napredek in uveljavljanje funkcije kontrolinga in osebnosti kontrolerja v slovenskem prostoru, vse skupaj pa obogateno z dobro prakso in izmenjavo izkušenj s kontrolerji iz Evrope in sveta. Že takoj na prvem sestanku je bilo jasno, kako je tako druženje potrebno.  Od ustanovitve dalje smo organizirali že veliko srečanj društva, vsako leto pa tudi kontroling konferenco.

Vabimo pa tudi vas, ki vas zanima področje kontrolinga, delo in članstvo v društvu ICV Slovenija, če želite svoje znanje in dobro prakso posredovati svojim kolegom, izmenjati izkušnje, z novim znanjem obogatiti sebe in svoje kolege - da se nam pridružite na enem od prihodnjih sestankov. DOBRODOŠLI!

 

Postani član

V rubriki Termini so objavljeni naši sestanki. Pokličite in se nam pridružite.

Predhodno članstvo v združenju ni potrebno. najprej se prepričajte, ali vam članstvo koristi. 

Zaradi organizacije delavnic in seminarjev pa prosimo, da svoj namen pravočasno sporočite vodji ICV Slovenija, predhodna prijava vaše udeležbe je zato obvezna.