Międzynarodowe Stowarzyszenie Controllerów w polskich mediach

Along the entire value chain autorstwa prof. Petera Horvatha +++

Magazyn Controlling

Czynnik ograniczający niepewność: wywiad z Karolem Sikorą, kierownikiem działu MIS w Poczta Polska SA, Liderem KPC Warszawa +++

Magazyn Controlling

Recenzje książek (Agnieszka Pawłowska i Michał Wojewoda) +++ Investment Management autorstwa dr Hendrika Vatera, CFO DHL Supply Chain +++

Magazyn Controlling

W jaki sposób controlling może być innowacyjny? Relacja z VIII Międzynarodowego Kongresu Controllerów autorstwa Anny Włodarczyk +++ Jak z sukcesem zarządzać ryzykiem w przedsiębiorstwie (Robert Panufnik, dyrektor finansowy Vistal Construction, lider KPC Gdańsk)  +++ Volatility of every day: wywiad Andrzeja Derkowskiego z Karlem-Heinzem Steinke, Członkiem Zarządu ICV +++ Recenzje książek (Szymon Słomiński, Agnieszka Pawłowska +++

Controlling i Rachunkowość Zarządcza

Magazyn Controlling

Volatility, "new normal" autorstwa Karla-Heinza Steinke, Członka Zarządu ICV +++ Raportowanie czynników pozafinansowych a postrzeganie praw człowieka autorstwa Jarosława Gresera +++

Magazyn Controlling

Za każdym razem, kiedy widzisz biznes, który odnosi sukces, oznacza to, że ktoś podjął odważną decyzję! - zaproszenie dr Adrianny Lewandowskiej na VIII Międzynarodowy Kongres Controllerów +++ System motywacyjny - kolejny aspekt do optymalizacji dla kadry kierowniczej autorstwa Roberta Panufnika, dyrektora finansowego Vistal Contruction, Lidera KPC Gdańsk +++ Recenzje książek (Agnieszka Pawłowska, Bartosz Sobota) +++