Slovenija

Marec 2008 je pomemben mesec tudi za slovenske kontrolerje; to je začetek organiziranega druženja kontrolerjev v Sloveniji. Ustanovili smo delovno skupino Slovenija, ki je del velike družine mednarodnega združenja kontrolerjev.

Kaj želimo slovenski kontrolerji: razvoj, napredek in uveljavljanje funkcije kontrolinga in osebnosti kontrolerja v slovenskem prostoru, vse skupaj pa obogateno z dobro prakso in izmenjavo izkušenj s kontrolerji iz Evrope. Že takoj na prvem sestanku je bilo jasno, kako je tako druženje potrebno. Navdušenje za sodelovanje in delo v skupini je veliko, število članov pa se nenehno povečuje. Več informacij

Vabimo pa tudi vas, ki vas zanima področje kontrolinga, delo in članstvo v društvu ICV Slovenija, če čutite potrebo po takem vzajemnem sodelovanju in organiziranem druženju, če želite svoje znanje in dobro prakso posredovati svojim kolegom, izmenjati izkušnje, z novim znanjem obogatiti sebe in svoje kolege - da se nam pridružite na enem od prihodnjih sestankov.

V rubriki Termini so objavljeni naši sestanki. Pokličite in se nam pridružite. Predhodno članstvo v združenju ni potrebno. Najprej se prepričajte, ali vam članstvo koristi. Obvezna je vnaprejšnja prijava vašega prihoda! 

Aktuelle Termine

Vergangene Termine